Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Elisenda Rosanas

Elisenda Rosanas

Barcelona, 1982. De petita ja deia que volia ser periodista, ara procuro fer-ho el millor que puc a l'ACN i al voltant, sobretot, de l'educació i la salut. Alhora, m'esforço a criar tres fills petits i no morir en l'intent, posant a prova això que està tan de moda: la conciliació familiar.

Opinió

Vacances de wifi

Tant si ets estudiant com si treballes, tant si ets jove com gran, tant si tens un fill com si en tens tres, segur que molt habitualment dius: no tinc temps! Estic convençuda que és una de les frases que més es repeteixen al llarg de la vida d'una persona. Sigui perquè compagines feina i estudis, sigui perquè fas jornades laborals maratonianes, sigui perquè t'omples els caps de setmana d'activitats socials, sigui perquè trampeges com pots la criança i la cura dels fills, la sensació que la vida no et dona prou de si i que no arribes a tot és molt habitual. I això t'obliga a triar, a prioritzar i a renunciar al que et sembla menys important o que més pot esperar. Passa. Suposo que per desgràcia és inevitable, si no tens superpoders (o prou poder adquisitiu per delegar feines que no et suposen cap tipus de plaer).

No tinc temps de mirar sèries i estar al dia de les novetats audiovisuals, no tinc temps de llegir, no tinc temps de fer regals bonics, no tinc temps de depilar-me, no tinc temps de ser de l'AMPA... no tinc temps.

Ara bé, estàs tres dies desconnectat en un lloc sense Internet i contemples el paisatge, llegeixes més llibres que l'últim mes, mires una pel·lícula i, fins i tot, dorms més hores que mai. Beneïdes vacances, però sobretot sense wifi.

Comentaris

5 -10 -20 -tots
1


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat