Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Josep Martínez

Josep Martínez

Pare del Gerard Martínez, director de SE7ACCENTS. Els testos s'assemblen a les olles...

Opinió

Bronzejat

Per a la majoria de persones, parlar de vacances és anar a la platja per bronzejar-se. Encara que també existeixen les vacances de muntanya i les de trencar soles de sabates per viatjar per Espanya o pel món.

Tinc uns amics que tots els anys abans d'anar-me'n a la platja m'aconsellen que no prengui molt el sol perquè els metges diuen que és dolent. Uns altres m'asseguren el contrari, que amb moderació és bo per als nivells de vitamina D. Això sí, un passeig per la vora del mar sempre va bé.

Altres companys experts en tonalitats de pell diuen: "A veure si trenques el blanc de la cara!" Perquè tinc el to d'Iniesta, semblo fluorescent. Això m'ocorre sempre, però en tornar el primer que em diuen és que estic blanc, insinuant el fracàs de l'estiu

Altres comentaris són: "Que no has fet vacances?" "Que has treballat tot l'estiu?" "No t'has mogut de casa?" Són preguntes que demostren una gran preocupació pel meu benestar.

N'hi ha que són més pessimistes: "Que has estat malalt aquestes vacances?" Però, per sort, sempre trobes algun bromista: "T'has amagat en una cova aquest estiu o t'has barallat amb el sol?" I, per últim, hi ha els llestos, que es creuen que visc en un altre segle: "Saps que a les farmàcies venen autobronzejat?"

Gràcies a tots pels vostres consells i comentaris, sort en tinc de tots vosaltres, de debò, però si vull bronzejar-me o no és el meu problema. Bones vacances a tots els seguidors de 7accents!

Comentaris

5 -10 -20 -tots
1


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat