Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Noèlia Díaz

Noèlia Díaz

Alcarràs 1977. Crec en les persones, això m'ha portat a ser mare, infermera i, abans, regidora. Aposto per l'amistat, de vegades perdo però quan guanyo soc la dona més rica del món.

Opinió

Canviant de carril sense canviar de rumb

Quatre anys donen per a molt, i en els quatre darrers hi ha hagut molts canvis en la meva vida.

Al maig del 2015 vaig tenir el privilegi de seure a la sala de plens per prendre possessió del càrrec de regidora del poble que m’ha vist néixer i créixer. Algun cop m’han dit que tenia poques aspiracions de seguir vivint al mateix lloc després de 42 anys, jo crec que la més gran aspiració és millorar l’entorn de les persones que estimes.

Durant aquest temps he pogut idear projectes i dur-los a terme, escoltar i treballar pels meus veïns, lluitar per un país millor al costat dels companys del l’equip que han esdevingut molt més que això. He après moltes coses bones, també de dolentes, de tot se’n treu un aprenentatge. He compartit hores interminables al costat dels treballadors, dels quals m’emporto un trosset dins del cor, ells i elles ja saben de qui parlo. El millor regal, les persones.

Però sobretot se m’ha obert un univers d’amistats i d’oportunitats com l’espai d’aquestes línies que em permeten compartir el meu món amb els lectors.

En aquests anys he seguit el meu camí professional, he deixat la Unitat Coronària, on s’hi ha quedat un trosset de mi, per arribar a Guissona, un paradís multicultural al centre de la Segarra, fins tornar a Alcarràs per atendre els nens i les famílies des de l’evidència científica, el respecte i l’empatia. M’encanta seguir treballant per millorar la salut comunitària d’un municipi divers amb la riquesa de mil cultures.

Els que em coneixeu ja sabeu que no em perdreu de vista, soc un cul inquiet.

HE CANVIAT DE CARRIL PERÓ MANTINC EL RUMB CAP A UN MÓN MILLOR.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat