Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Maria Fauria

Maria Fauria

Almacelles, 1977. Economista. Aprenent i gaudint de la vida mentre dirigeixo amb il·lusió FAURIA ASSESSORS FISCALS. I, alhora, encantada de posar el meu granet de sorra al millor mitjà de comunicació de Lleida.

Opinió

El regal de l’amistat

M’agrada la gent que té un amic. O dos, o mil. Jo tinc amics i amigues, però no sé si molts o pocs. El regal de l’amistat prefereixo no comptar-lo en unitats. La sort de tenir-ne no m’hi cap en un món sencer...

No importa si l’amic és nou o gaudeix de certa antiguitat dins la família escollida. Les persones apareixen a les nostres vides i, de cop, s’hi queden. Et troben, et són lleials i t’estimen. I  tu a ells. I d’aquesta forma tan humil es converteixen en éssers imprescindibles amb qui ho comparteixes tot. O gairebé. 

Com valoro aquell sentiment de tenir algú al costat que no et jutja mai. Que li està bé el que a tu t’estigui bé. Que no embogeix amb les teves bogeries, sinó que més aviat les creu fascinants. Que deixa tot el que està fent davant la teva petició d’auxili. Que et guarda un secret que ni en una altra vida explicaria.

Són un pilar indestructible. T’acullen quan estàs perdut i et deixen volar quan et saben lliure. Celebren els teus èxits i neguen els teus fracassos, tot i saber-los certs. Sempre et defensen, encara que no tinguis raó. Són fantàstics, tots ells. 

Sigues generós i la vida et donarà un amic. O dos, o mil. Sigues sincer i honest, i ajuda’l si ho necessita. Gaudeix també amb ell i forma una família bonica, única i autèntica, que junts haureu inventat. 

Tinc uns amics de fa pocs anys. Me’ls estimo. Es casen el proper dissabte i diuen no voler cap regal, més enllà de la nostra presència al seu convit. Però jo fa dies que vaig decidir fer-los el millor present, el regal de l’amistat. Així que va per ells, i per nosaltres. Perquè som veïns, i amics. De veritat. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat