Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Pere Gilart

Pere Gilart

Ara de ràdio, però a més a més sempre he estat de poble, d'esports, de lletres, de cau, de fer-m'ho a casa, de rialla fàcil, de lligar caps i d'ajudar a les padrines a pujar la compra a la cinta. Això sí, mai de posar pals a les rodes, així que som-hi!

Opinió

Sols, poc. Junts, molt

Entre micròfons i cablejats, fem moltes coses. L’últim mes i mig la major part d’aquestes, sense deixar de fer la resta, han anat lligades a la cobertura de les eleccions municipals. Laboralment, he dedicat força temps a donar un ressò neutral i proporcional al que explicaven els caps de llista a través d’entrevistes personals que confio que van ajudar algú o altre a conèixer millor aquells i aquelles que han de posar cara, donar veu i moviment a les institucions més properes els següents quatre anys.

La preparació i l’execució del pla no és fàcil i pot arribar a ser esgotador, però és apassionant. Al món de la política local, hi ha qui ho facilita més i hi ha qui menys. Personalment, no he tingut cap inconvenient ni problema important amb ningú, ben al contrari, he rebut un molt bon tracte per part de tots els actors que hi han participat. Des del mitjà radiofònic, al poble d’Alpicat concretament, hem viscut una campanya electoral sana i des de la bona fe i respecte cap a la nostra feina. Bona predisposició per part dels representants dels partits municipals, inputs satisfactoris dels veïns i veïnes del que hem anat generant per xarxes i a les ones, passant pel fantàstic equip de treball, completat amb els col·laboradors que s’han sumat a donar-nos un cop de mà des de la seva experiència i les ganes de compartir-la. Bones vibracions que també faig extensible, als pobles que integren Emun FM, destacant per golejada el fet de poder compartir temps, pensaments, bones estones i coneixements amb les genials persones amb les quals comparteixo ofici.

Des dels mitjans públics i, tal com estableix la llei i pretén el criteri professional dels qui som al capdavant, en tot moment s’ha procurat garantir els principis de pluralisme polític i d’igualtat, proporcionalitat i neutralitat informativa. Totes les gràcies a aquells que valoreu la nostra feina perquè us ha estat útil, per vosaltres ja val la pena. Encara més agraïts als que creieu que no l’hem fet prou bé o que la podem millorar, això ens motiva i empeny a seguir creixent per mirar de satisfer-vos.

Per tot plegat, del dia a dia, em declaro afortunat del que m’emporto i del que per sort no tinc. Content del que sé i encara més del que puc aprendre. Feliç del que soc i espectador actiu del que encara no. Determinat en el que crec i sense témer en el que dubto. Agraït per sobre de tot del “amb qui”, més que del "com", i en conseqüència, cada dia més convençut que en tot a la vida: sols, ben poc. Junts, molt més.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat