Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Pol Ishanda

Pol Ishanda

—Hola, em dic Pol, tinc 29 anys i sóc alcohòlic.
—Hola Pol, benvingut!
—Em sento com un dinosaure esperant el meteorit que acabarà amb la seva existència.
M'apassiona la música des que vaig aprendre a mastegar-la i la meva vida gira entorn a aquella cançó dels Stooges que deia: Now I wanna be your dog...

Opinió

Twelve String High - The Last Jingle Jangle Adventure VOL. 3

​Tot i semblar el nom d'una pel·li d'en Robert Rodríguez, el segell de culte aragonès You are the cosmos ens sorprèn amb el nou i darrer recopilatori de la col·lecció Twelve String High: una premiada compilació de temes interpretats amb guitarres de 12 cordes. Fenders 60's, Danelectros, Rickenbackers i algunes Eastwoods competeixen per l'arpegi triomfador en un doble vinil premsat a foc lent.

Anys ençà que el segell emprengués aquest viatge, arriba al final de la travessia amb un tercer volum recopilatori jangle-pop, reunint bandes majoritàriament actuals nascudes en les escenes underground nord-americanes i anglosaxones i amb el denominador comú de pertànyer a una generació que ni oblida ni perdona. Amb sons propers a agrupacions consagrades de la British Invasion, el Merseybeat o el folk àcid californià, en rellueixen formacions d’aprop de casa nostra com els mallorquins Los Valendas o el gallec Oscar Quant, amb d'altres yankees de la talla d'Scott Gagner o The Modulators.
 
Sens dubte, la vida té més bon sabor amb un disc maco sonant. No deixeu escapar la oportunitat de fer-vos amb aquesta joia, o d'almenys fúmer-li una bona escoltada. D'aquí ben poc, objecte de culte, igual que en Joan Carles.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat