Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Ferran Grau

Ferran Grau

Periodista i escriptor.

Opinió

Wagensberg necessari

Amb retard, repasso les crítiques tuitaires que va rebre en Ruben Wagensberg per fer una broma1 sobre Lleida a la ràdio. En deu minuts mal comptats trec conclusions en forma d’adjectius.

Sobre aquesta espècie de societat civil ponentina de pa sucat amb oli (o amb all i oli) em venen al cap aquests: declamatòria, escuracassoles, acomplexada, gregària, analfabeta, malaltissa, endogàmica, arreplegada, sapastra, sòmines, caciquista, catequista i provinciana.

Sobre Wagensberg, sols se me n’acut un: necessari.

Aneu comprant les xapetes de les popes. Així ens va.


1 L’activista i diputat d’ERC, en declaracions al programa d’humor (d’humor!) La Vida Moderna de la Cadena SER, va afirmar que, en una hipotètica Catalunya independent, [la resta de catalans o el Govern de la República] entregarien Lleida a Espanya, “com a dany col·lateral”. Molts usuaris de la xarxa que piula (teòricament orïunds de l’Holcomb catalana), en un clar to condescendent i que no van tenir cap dubte -en el seu moment- en proclamar Je suis Charlie, l’alliçonaven sobre leridanismo fent neoleridanismo. D’altres, en mig d’un oceà de faltes d’ortografia, li exigien demanar disculpes. Uns tercers, fins i tot, li demanaven la dimissió.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fem escola

Se7opinions

Publicitat
Publicitat