Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

David Farré

David Farré

Lleida, 1980. De moment només havia escrit per després poder cantar-ho. La necessitat de canvi i les ganes de conéixer-me cada cop més m'han portat fins aquí. Ma germana un cop em va dir: "Vigila, perquè no a tothom li interessa el que tu pensis".

Opinió

Jo li donaria la Creu de Sant Jordi al Sisco

Soc culé, m’encantava el Barça de Cruyff, soc fan de la filosofia de cantera, dels valors de casa... també de la gent propera, dels que es despullen, de les frases viscerals i de les sobretaules. Joder, crec que ens hauríem de desintoxicar tots una mica i resetejar-nos en mesura del possible.

D'acord, i qui soc jo per dir això? Doncs un rockero semifrustrat que cada cop valora més els petits encontres amb bona gent, converses interessants, poc orgull o gens, aportacions inesperades i feeling.

Fa temps un cap meu em va dir que m’havia d’envoltar de bona gent. Tot i que després em va fotre fora, aquella frase em va quedar. Cal dir que no li guardo rencor, ja que, pobre, és autònom... i en aquest pais això es sinònim també de rockero semifrustrat.

Se'm passa pel cap comprar-me una furgo, una California a poder ser... Per què?? I per què no? Doncs tant de bo pugués fer-ho. Per seguir amb la filosofia de compartir moments d’una forma alternativa, autònoma, lluny... què sé j!. Sí sí, ja sé, una furgo així te poc d’alternatiu, entre altres coses perque val un pastote. Però què vol dir ser alternatiu avui en dia? Vestir de negre? Que t’agradi el metal? Que t’agradi Stranger Things...? Desgraciadament els 80 s’han acabat i amb ells, l’autenticitat individual sense reconeixement necessari, la privacitat de pensament sense prejudicis i, sobretot, el camí a casa venint de festa major, dándolo todo i que no se n'acabi enterant tot kiski.

Cada cop més, i que així sigui, crec i penso profundament que la Creu de Sant Jordi s’hauria de reinventar i reinventar, i, per què no, ser adjudicada al Sisco, a la Mamen, a la Dolors i a tots els que estem fent força perquè la vida (concepte de vida no apelagós) tingui un sentit més punk.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat