Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Noèlia Díaz

Noèlia Díaz

Alcarràs 1977. Crec en les persones, això m'ha portat a ser mare, infermera i, abans, regidora. Aposto per l'amistat, de vegades perdo però quan guanyo soc la dona més rica del món.

Opinió

Bé he de suportar 2 o 3 erugues si vull conèixer les papallones

Diuen que cadascú de nosaltres ens trobarem durant la nostra vida una mitjana de 7 psicòpates i que cadascú d’ells manipularà unes 58 persones.

Un psicòpata no sempre és un assassí com els que podem veure a Mentes Criminales o CSI. Un psicòpata és un hedonista que es recrea en ell mateix i manipula les persones del seu entorn per aconseguir els seus objectius.

Són persones sense empatia però capaces de fingir sentiments fins al punt de fer-nos creure que som el seu millor amic o la seva ànima bessona. Realment el que fan és usar amistats i familiars per arribar a la seva meta i un cop aconseguida saltar cap a la propera víctima. Això sí, si no entres en el seu joc ets la pitjor persona del món, has acabat amb la seva vida, aniràs a l’infern!

No tenen consciència de futur a llarg termini, només pretenen la satisfacció immediata dels seus capricis estafant, demanant diners, acumulant deutes,... No els importa l’ètica dels mitjans, només la seva pròpia satisfacció.

Són addictes a l’adrenalina, als esports extrems, a la sensació de risc. Que pot ser millor per sentir-se superior a la resta del món que ser un temerari i sobreviure? Segur que has conegut algú que encaixa en la descripció, i si, a més, li pots posar nom, felicitats, has sobreviscut!!!

Fent recompte ja en porto algun/a que altre/a de psicòpata a la meva vida i de ben segur que me n’ensopegaré més, perquè jo crec en les persones i aposto per elles. Malauradament no sempre surt bé però, com diu el Petit Príncep, “bé he de suportar 2 o 3 erugues si vull conèixer les papallones”

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat