Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Josep Martínez

Josep Martínez

Pare del Gerard Martínez, director de SE7ACCENTS. Els testos s'assemblen a les olles...

Opinió

La perversió de la justícia

PP, Vox i Ciutadans estan protagonitzant una carrera de fons contra els llaços grocs i les estelades amb el beneplàcit de la Junta Electoral. Ara resulta que si penjo un llaç groc i darrere meu ve un unionista que no hi està conforme i me'l retira, no està impedint que jo em pugui expressar lliurement, sinó que està exercint el seu dret d'expressió, segons la justícia. Seguint la seva lògica, si jo em resisteixo a que algú tregui el meu llaç groc, qui ataca la llibertat d'expressió soc jo, mentre que ell és la víctima. Això, com tot el que fan aquests senyors de la balança, és una aberració.

Hi ha gent en aquest país que no entén que posar un símbol groc no significa ser independentista, sinó posicionar-se en contra de l'absència de llibertat per opinar i la repressió d'un estat injust que utilitza la justícia per venjar-se dels que no segueixen les seves normes.

Si els presos polítics i exiliats tornessin a casa amb l'arxivament d'unes causes que no se sostenen, segur que els llaços grocs desapareixerien. Per què la Junta Electoral, en comptes d'acarnissar-se amb uns símbols grocs, no expulsen del judici un partit d'extrema dreta que, amb els seus arguments en aquesta precampanya electoral, no fa res més que generar enfrontaments en el si de la societat catalana i degradar la dona fins a extrems denunciables? Tal vegada la Junta Electoral sigui Vox?

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat