Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

David Farré

David Farré

Lleida, 1980. De moment només havia escrit per després poder cantar-ho. La necessitat de canvi i les ganes de conéixer-me cada cop més m'han portat fins aquí. Ma germana un cop em va dir: "Vigila, perquè no a tothom li interessa el que tu pensis".

Opinió

M’agradaria pensar que hi ha alguna cosa més

“Coneixes bé a una persona el dia que hi tens tractes amb diners pel mig”. Aquesta afirmació me la va fer mon pare ja fa molt temps i he de dir que la va clavar.

Motius com aquest i molts cops tantes excuses sovint serveixen per posar el punt i final entre dues persones, amics, companys de feina, parella... tant és! De vegades només cal una gota de res per deixar vessar d’una tirada tot allò que portem acumulant, i d’altres simplement escollim tirar pel dret, canviar d’aires sense mirar enrera agafant-nos ben fort a la filosofia de que res no és per sempre.

Quan escric això em pregunto què té de dolent tirar pel dret. La veritat és que poder escollir el camí que (teòricament) més ens convé en cada moment és un luxe i una experiència de la qual tots hauriam de disposar, sempre i quan siguéssim capaços de quedar en pau amb tot el que deixem enrera.

Molt em temo que aquí és on recau el problema. L’egoisme massa cops no ens deixa fer quelcom tan simple com aixecar el telèfon, quedar per fer una birra o qué sé jo... ens converteix en uns covards capaços d’actuar empàticament amb les persones que ens han acompanyat fins a un punt. Un punt des del qual partim de nou i de vegades no sempre amb els ulls clavats a la carretera. Però no seré jo el que prediqui que no mirar endavant és la pitjor de les opcions, ni tant sols donar per fet que s’ha de conduïr en alguna direcció. Realment encara no sé del tot de què va la vida, però crec que poc a poc, escoltant, coneixent i deixant filtrar bones converses, alguna cosa se m’està quedant.

En fi, crec que el tema està en coincidir persones en el mateix moment vital i a partir d’aquí tot rutlla.

M’agradaria pensar que hi ha alguna cosa més.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat