Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Pol Ishanda

Pol Ishanda

—Hola, em dic Pol, tinc 29 anys i sóc alcohòlic.
—Hola Pol, benvingut!
—Em sento com un dinosaure esperant el meteorit que acabarà amb la seva existència.
M'apassiona la música des que vaig aprendre a mastegar-la i la meva vida gira entorn a aquella cançó dels Stooges que deia: Now I wanna be your dog...

Opinió

La febre de l'Ebre: Gebre

Tothom ha sentit a parlar de les llegendes de Flix, però poques ànimes tingut la sort de ser-ne partícips des dels orígens. Arriba aquest instant: de la boira, neix el Gebre.

Recorrent el trajecte Flix-Barcelona, unides ambdues capitals per la icònica línia ferroviària industrial, esdevé quasi de manera sobtada la inspiració d'aventurar-se en una de les mogudes més interessants que ens han plogut en els últims mesos.

Gebre és quelcom que segueix l'ona de segells com Famèlic, Bankrobber o, fins i tot, els Hidden Track, però amb una frescor i una gràcia autòctona. Si vibreu amb Teenage Fanclub, Da Souza o L'Hereu Escampa en versió suau, és la vostra banda. Acords dolços, guitarres gruixudes, melodies pop i lletres que parlen d'un passat arrelat a les vivències que ens han fet sentir grans. Tot un compendi de positivisme enfront d'un horitzó tenyit per la llum del sol ponentí.

Aquesta nit presenten el seu primer EP Marçà-Falset (Indian Runners, Bones Festes, 2019) a la Sala Vol a les 21:30 hores al vell mig del barri de Marina, a Barcelona. Serà com conèixer de nou al vostre millor col·lega dels 90. No us ho podeu perdre: la febre de l'Ebre és nit calenta.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat