Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

David Farré

David Farré

Lleida, 1980. De moment només havia escrit per després poder cantar-ho. La necessitat de canvi i les ganes de conéixer-me cada cop més m'han portat fins aquí. Ma germana un cop em va dir: "Vigila, perquè no a tothom li interessa el que tu pensis".

Opinió

L’any de l’èxit

L'any s'acaba i amb el nou que encetarem arriben les propostes de canvi més ben intencionades. Alguns es proposen objectius de vida a gran escala, altres, petites modificacions en els hàbits més reprobables, però... en la majoria de casos, i tots ho sabem, el nou any quedarà configurat en pocs dies exactament igual que el que deixem enrera.Tot canvi porta implícit un objectiu i també un esforç. L'objectiu acostumem a tenir-lo clar, doncs sabem que será una millora en el nostre estil de vida. I l'esforç... això ja és una altra cosa.

Ningú deixa de fumar, ni comença a fer esport, ni prescindeix de les despeses superflues, ni es posa a aprender idiomes si no es tracta d'un "voler" en el sentit més literal de la paraula. Molts cops plantejem l'objectiu com un deure però saber que "hauríem de..." no vol dir exactament que vulguem. Hem d'abandonar un modus vivendi que encara que no sigui l'ideal és el que ens dona plaer i amb el que venim convivint any rere any.

La meva proposta per l'any nou no és intentar canviar allò que crec que no em va bé, sinó fer-ho convençut que és el que més desitjo, l'única via per aconseguir ser més feliç. I del que no n'estigui, prescindiré de fer modificaciones que només em portaràn frustació.

Així que miraré de ser conseqüent amb la forma en què em plantejo el futur, flexible però escoltant el meu propi tempo per a què quan decideixi fer un canvi no sigui un intent, sinó un fet amb l'èxit assegurat.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat