Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Maria Fauria

Maria Fauria

Almacelles, 1977. Economista. Aprenent i gaudint de la vida mentre dirigeixo amb il·lusió FAURIA ASSESSORS FISCALS. I, alhora, encantada de posar el meu granet de sorra al millor mitjà de comunicació de Lleida.

Opinió

Desitjos per al 2019

Sota l’atenta mirada de la Seu Vella, la boira es presenta a Ponent per compartir aquestes festes nadalenques amb nosaltres. Només els que som d’aquí agraïm la seva presència i valorem la sort de tenir un Nadal que no és ben bé de postal, però sí d’un recolliment familiar especial.  

I, amb ella, vivim aquests dies amb enyorança pels que no ens acompanyen, tot i ser-hi. Sensibles a la recent pèrdua de la padrina, i amb la confirmació un any més que el papa no repartirà els canalons (sense que jo m’hi acostumi), passem un altre any agraint el que tenim i desitjant un any nou, si pot ser, encara millor.

Marxa un 2018 difícil, que hem tingut la sort de viure, amb vivències personals que em fan més forta però amb circumstàncies excepcionals de país que em fan menys lliure. Molts dels nostres anhels per aquest any que acomiadem han estat violats, anul·lats i sobretot gens respectats. Arriba, doncs, un any nou per tornar a fer-los possibles i treballar per convertir-los a cadascun d’ells en reals. 

Que el 2019 ens porti justícia, pau, llibertat i dignitat. Que no ens falti salut, amor i desig, i que entre tots siguem prou forts, valents i honrats per poder fer, d’aquests desitjos, la nostra realitat. 

Aquest any nou, desitjo ser-hi. I desitjo que  hi siguis… Feliç 2019, família.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat