Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

David Farré

David Farré

Lleida, 1980. De moment només havia escrit per després poder cantar-ho. La necessitat de canvi i les ganes de conéixer-me cada cop més m'han portat fins aquí. Ma germana un cop em va dir: "Vigila, perquè no a tothom li interessa el que tu pensis".

Opinió

Colpistes i feixistes

Al llarg de la història i en nom dels colors de la bandera o, si més no, d'un sentiment pseudopatriòtic, molts se n'han aprofitat per guanyar adeptes i manipular les masses. Crec que l'esser humà, en el fons, necessita posicionar-se en una opció ideològica excloent o en un bàndol concret, per així sentir-se poderós i ben acompanyat de tota la gent que es deixa portar pel mateix fil conductor. La veritat és que no estic segur de res, potser és perquè ens cal tenir ben definit l'enemic a batre, per així descarregar-li totes les nostres frustacions diàries o, simplement, perque necessitem odiar-nos entre nosaltres. Sincerament admiro més les persones que forjen la seva personalitat d'una manera autodidacta i sense deixar-se endur per les corrents que sovint passen per davant nostre i ens obliguen a participar de l'actualitat més pudent.

Quan sento parlar els polítics que avui en dia ens representen, sent concient de la realitat social que estem vivint, no deixo de posar-me les mans al cap cada vegada que els sento obrir la boca. Penso com pot ser possible que als ciutadans se'ns demani una certa conducta mentre aquests senyors que hem votat es comporten com canalla al pati del col·legi barallant-se per qui es queda la pista de bàsquet. I no contents amb això, cada cop que s'asseuen a fer la seva feina s'inventen alguna llei o reforma de llei que ben segur haurem de pagar en escreix i de forma dosificada, perquè no es noti gaire, esclar.

Soc concient que tot això no es tan simple i que, dit així, pot resultar un pèl demagògic, però tinc la sensació que la classe política està molt distanciada de la realitat i molt molt lluny d'empatitzar amb els problemes que tenim la gent que lluitem cada dia per arribar a final de mes. Més aviat diria que estan immersos en una lluita de galls en la qual l'únic que nosaltres podem fer és mirar, aplaudir i parar el cul.

Comentaris

5 -10 -20 -tots
1


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat