Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Pol Ishanda

Pol Ishanda

—Hola, em dic Pol, tinc 29 anys i sóc alcohòlic.
—Hola Pol, benvingut!
—Em sento com un dinosaure esperant el meteorit que acabarà amb la seva existència.
M'apassiona la música des que vaig aprendre a mastegar-la i la meva vida gira entorn a aquella cançó dels Stooges que deia: Now I wanna be your dog...

Opinió

JACCO GARDNER, el nou messies

Presumiblement encara no n'haureu sentit a parlar massa. Es presentarà com un profeta, un salvador; un cercador d'ànimes perdudes i raurà en la nostra voluntat considerar el nouvingut com una deïtat o un mer àngel caigut. Però és qüestió de perdre-hi una estona, relaxar la ment i endollar el tocadiscs, perquè la darrera publicació d'aquest artista holandès evoca un clar retorn als efectes màgics de l'àcid en sintonia amb la naturalesa.

Així doncs, Hypnophobia (Full Time Hobby, 2015) es tracta d'un gest de complicitat cap al pop psicodèlic dels 60's on hi destaquen elements acústics en conjunció amb detallades melodies de baixos rodons i veus singulars. Un disc creat per gaudir de principi a fi, orgànic i dolç a l'oïda, on l'artista en fou el principal instrumentista i, alhora, responsable d'evocar alguns fotogrames cinematogràfics a base d'arranjaments barrocs i una delicada estilística.

"Find Yourself" es corona com el single indiscutible de l'àlbum apropant-nos considerablement cap a la neopsicodèlia amb el so del MicroKorg, sense deixar de predicar l'essència d'una guitarra acústica rascada amb delicadesa. D'altra banda, no ens oblidem dels temes restants, com l'inacabable instrumental de "Before de Down" o la cançó que dona nom al títol del treball, "Hypnophobia". És probable que la totalitat del disc pugui recordar a aquell tema dels MGMT, "Siberian Breaks", o als primers LP de Love. 

Somnium serà el nom del seu proper treball, que sortirà a la llum el dia 23 d'aquest mateix mes en edició limitada de 1.000 còpies de color violeta. Pot ser que es tracti la millor manera de conèixer l'artista i, alhora, donar un nou sentit a les oïdes esgotades. Qui sap quines aventures viurem si l'acompanyem en alguns bolos de la seva propera gira. Aparentment esdevingui el viatge més àcid de les nostres vides.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat