Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

David Farré

David Farré

Lleida, 1980. De moment només havia escrit per després poder cantar-ho. La necessitat de canvi i les ganes de conéixer-me cada cop més m'han portat fins aquí. Ma germana un cop em va dir: "Vigila, perquè no a tothom li interessa el que tu pensis".

Opinió

Punt i a part

No estic segur de si ens ho busquem o simplement, a l'igual que el cicle de les coses, estem predestinats, diria que per una necessitat involuntària, a fabricar-nos punts de partida de forma indeterminada. Penso que de vegades tant sols ho fem per allunyar-nos de certes persones, de la mateixa forma que molts cops fins i tot de nosaltres mateixos.

Un bon amic un dia em va dir que, quan tingués ganes de reordenar-me les idees, començés per endreçar-me l'habitació. Així ho vaig fer aquell cop i així ho continuo fent cada vegada que estic a punt de caure en la temptació de posar un punt i a part en algun moment de la meva vida. Que consti que no m'agrada utilitzar frases com "la meva vida", "jo soc una persona que" o "per sempre més", així que intentaré no tornar-ho a fer d'aquí en endavant.

Com us deia, els punts de partida de vegades signifiquen promeses, objectius marcats a curt o llarg termini, desgast, il·lusió, incoherència o simplement ganes superficials o no de canvi. Aquest últim es el que més em motiva. Soc molt fan de la gent que és capaç de decidir de forma espontània canviar el seu estatus, assumint les conseqüències i afrontant-ho amb optimisme i tossuderia. Estic convençut que aquest es el camí de la felicitat.

Sempre escric de nit i aquest cop no es la excepció que confirma res, però el que sí que us puc afirmar és que, gràcies a aquests articles d'opinió, algun cop m'he replantejat si no havia arribat el moment de gastar un d'aquells punts i a part reservats per a casos extrems.

De moment crec que seguiré escrivint. Potser serà l'única manera que hi deixi de pensar i ho acabi fent algun dia.

Comentaris

5 -10 -20 -tots
1


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat