Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Maria Fauria

Maria Fauria

Almacelles, 1977. Economista. Aprenent i gaudint de la vida mentre dirigeixo amb il·lusió FAURIA ASSESSORS FISCALS. I, alhora, encantada de posar el meu granet de sorra al millor mitjà de comunicació de Lleida.

Opinió

Pànic brillant

No ens coneixem de res però ens reconeixem al primer segon. Ara ella està al mateix punt que estava jo fa dos anys i escaig, submergida en la por del que coneix la fragilitat de la vida des d’una òptica increïblement personal.

Som semblants: altes, amb les cames llargues, alegres i enèrgiques. Alhora, som diferents (ella és rossa i més guapa que jo...) però compartim l’experiència d’haver d’afrontar un camí del qual confies sortir victoriós sense tenir clara la dificultat d’un procés desconegut. Un procés que no se sap fàcil ni complaent, però també una experiència de vida que pot ajudar a millorar-la.

Li explico que tot plegat és un tràmit, venen mesos complicats dels quals se n’ha de treure molt profit. L’aconsello amb estima, voldria que es cuidés i es deixés cuidar al màxim, són premisses imprescindibles pel que està malalt o, més ben dit, pel que té una circumstància a solucionar. M’escolta atenta i em reconec en la seva mirada: és d’un pànic brillant.

Aclarir la prioritat de les coses (i les persones) és bàsic per iniciar un recorregut que ens portarà a un major benestar futur. També fer un treball introspectiu per descobrir-te tal com ets, quan potser mai abans havies tingut interès en tu mateix. Perquè ja us dic jo que creure que la vida se’n va és un sentiment que contribueix a un canvi vital i, alhora, dóna una injecció de força al·lucinant. 

Passaran les setmanes i el càncer es manifestarà més superficialment del que ho fa ara, de moment només va per dins del cos i del cor. Però la seva aparició física serà el senyal del final del procés, perquè el treball propi i dels equips mèdics faran que la inversió sigui mínima en temps i màxima en resultat.

Així que des d’aquí envio ànims i molta força a tots els que estigueu treballant per solucionar aquests cops de la vida que, de ben segur, ens compensaran amb altes dosis d’il·lusió. I de petons! 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat