Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Pol Ishanda

Pol Ishanda

—Hola, em dic Pol, tinc 29 anys i sóc alcohòlic.
—Hola Pol, benvingut!
—Em sento com un dinosaure esperant el meteorit que acabarà amb la seva existència.
M'apassiona la música des que vaig aprendre a mastegar-la i la meva vida gira entorn a aquella cançó dels Stooges que deia: Now I wanna be your dog...

Opinió

No som herois, només som indomables

Una de les darreres joies brindades pel segell Bankrobber a l'octubre de 2017 és Polinèsies (Bankrobber, 2017), de Xarim Aresté.

Ben acabat el seu pas pels Very Pomelo i Sopa de Cabra, entre d'altres col·laboracions amb artistes il·lustres de l'univers (Maika Makovski, Sanjosex, Paul Fuster, etc.), l'artista flixanco ofereix el treball més complet i il·lustratiu fins ara presentat.
 
Tot un compendi d'emocions integrades en un àlbum enamoradís. Sols amb la il·lustració donant lloc a la presentació del llarga durada en tenim prou per identificar un oasi enmig el camp de batalla. Infinites illes conformen deu temes tocats a ple cor on s'aconsegueix respirar folk i rock amb la passió d'uns ulls vidriosos. Produït per Santos & Fluren de Blind Records i per ell mateix, a Polinèsies hi batallen guitarres acústiques i banjos amb sintetitzadors, trompetes i violoncels dinamitant paisatges musicals plens de poesia i art reivindicatiu. Música americana amb regust mediterrani on la retòrica pren un sentit elemental al llarg de la gravació. Sentiment d'arrel i ruralitat en el seu rock-and-roll són els pretexts perfectes per ser considerada Polinèsies la recomanació "vinilaira" del mes. 
 
No us perdeu un dels treballs més icònics creat dins l'ideari musical català. Si sentiu la necessitat de contagiar-vos de la incontinència creativa d'aquest artista, el podeu trobar el proper dissabte 7 de juliol al Festival Pingüí de Flix, on nosaltres hi serem a peu de canó i cigaló.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat