Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Abel Pujol

Abel Pujol

Estudiant de Comunicació i Periodisme Audiovisuals, sempre cercant la resposta. Estudiant d'Administració i Direcció d'Empresa, sempre de rebaixes. Però, per sobre de tot, verge, verge extra!

Opinió

Arde Torra!

Ai, quina feredat! D’ençà de la 131a investidura que l’esperit de Cassandra es torna a passejar per la premsa madrilenya tot imbuït en la contesa pel relat. Un conte distòpic i poc elaborat. Que no ho veieu, catalans? Per què persistiu en l’error? L’Adolf era un aficionat al costat d’aquest Torra dels collons!

“Quim Torra és racista! Quim Torra, quin supremacista!”, bramen a l’uníson els polítics tarongetes, intrèpids exploradors dels límits de les dretes, els mateixos que neguen la plena assistència sanitària universal als germans dels qui dia rere dia s’ofeguen prop la platja del Tarajal.
 
I ara la comtessa ciutadana, nostrada cap de l’oposició, anuncia una gira mediàtica per Europa amb l’objecte de denunciar la immensa paüra que Quim Torra ha dut a la meitat de la població. Prop l’estiu, que freda és la suor! Aprofita, Arrimadas, ton tour contra la por per demanar audiència a la justícia belga i explicar-los el teu concepte de sedició, a veure si disculpes les manques d’en Llarena a l'hora de completar una bona redacció. Per Espanya i, sobretot, pel Borbó!
 
Estrany país el nostre, governat per periodistes i editors, el Parnàs que somien en forma de República topa un cop i un altre enfront un home que diu que de les propietats ell n’és un registrador. Mentrestant a Lleida arriben citacions, s’escampa la indignació i es produeixen detencions. Què va passar a la Subdelegació? Jo hi era i els asseguro que l’únic remarcable és que mentre la gent protestava, tímidament avançava la Setmana Santa en forma de processó, la dels Dolors, ja veus tu quina gran imaginació!

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

L'enveja del conillet de Duracell

Publicitat
Publicitat