Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Pol Ishanda

Pol Ishanda

—Hola, em dic Pol, tinc 29 anys i sóc alcohòlic.
—Hola Pol, benvingut!
—Em sento com un dinosaure esperant el meteorit que acabarà amb la seva existència.
M'apassiona la música des que vaig aprendre a mastegar-la i la meva vida gira entorn a aquella cançó dels Stooges que deia: Now I wanna be your dog...

Opinió

Mis colegas

Fou després d'un bon bolo a la Traviesa, Torredembarra, quan m’envaïa una de les frases més icòniques que he escoltat fins al moment: "Yo abrí el bar porque tenía ganas de compartir mis discos de vinilo con los colegas". L'Uri i jo vam somriure mentre brindàvem, i es creà un oasi de ritme, plaer i victòria.

En Jota és un autèntic personatge. Porta dècades programant bandes internacionals i peninsulars en la seva Califòrnia particular, i ha construït des dels fonaments una manera de gaudir i vibrar amb la música i l'art, alhora que regenta la Traviesa com a associació cultural, fent front a l'oci nocturn tòxic i invasiu de la costa. Un supervivent dels setanta, un hippy per a qui els anys només li han ofrenat saviesa i instants de màgia àcida. Sempre ple de públic ambiciós i amb programació setmanal ininterrompuda, a la Travi la música únicament emana dels amplificadors de guitarra o dels vinils que ell mateix punxa, per anar directe a l'ànima de la gent.
 
Malauradament, la Travi és una espècie protegida. No hi ha res més enriquidor que la pluralitat, m'agrada afirmar de tant en tant, però, a hores d'ara, continua essent una utopia infantilista. A l'oci nocturn no li agrada la pluralitat, ni tampoc la diversitat cultural i musical. A l'oci nocturn no li agrada la música que pugui esdevenir diferent a la pròpia música de l'oci nocturn. Als empresaris de la nit els repugnen frases com: "Yo abrí el bar porque tenía ganas de compartir mis discos de vinilo con los colegas". No saben què és compartir discs.
 
L'oci nocturn és CONSUM i, per tant, tens dret a reclamar.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

No sense la meva llar

Publicitat
Publicitat