Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Josep Martínez

Josep Martínez

Pare del Gerard Martínez, director de SE7ACCENTS. Els testos s'assemblen a les olles...

Opinió

Jubilats al poder!

Ja començaria a ser hora que els pensionistes diguessin prou als increments miseriosos. Si no hi ha diners per a les pensions, ¿per què, en canvi, n'hi ha per als immigrants il·legals? Els residents a Espanya viuen de les ajudes socials, i la quantitat mitjana rebuda per aquests immigrants dels fons públics és de 600 euros per persona. Doncs set mil d'aquests ni tan sols no viuen a Espanya, sinó al seu lloc d'origen, on els envien els diners puntualment. En moltes comunitats, amb només estar empradronat en qualsevol municipi, reben una paga de 532 euros; si, a més, és un matrimoni amb fills, aleshores s'eleva a 775 euros. Per si fos poc, també poden accedir a subvencions per al lloguer de 250 euros mensuals. Per tant, entre una cosa i una altra, tot plegat pot ascendir a 1.000 euros. A Espanya, durant l'any 2016, cent mil estrangers van cobrar una pensió no contributiva sense haver cotitzat, la qual cosa arriba a representar a l'any milions a pagar de la guardiola dels pensionistes

Comença a ser hora de dir prou. La comèdia d'aquest govern ja cansa, però no tot és culpa seva, sinó també de la resta de polítics de fira que els donen suport. Després ensenyen com el rei menja sopeta quan hi ha jubilats que no tenen ni això per menjar, ni viuen en un pis gràcies a un gòvern dèspota que només es preocupa de com matar Catalunya. Ja començaria a ser hora que tots els jubilats espanyols intentessin derrotar aquest govern, perquè deu milions de jubilats donen per a molt.

El senyor Rajoy diu que Catalunya hauria de fer un referèndum a nivell d'Espanya per independitzar-se. Tal vegada van donar opcions per votar que Gibraltar fos espanyol o van tenir por a enfrontar-se amb els anglesos? Hi ha tanta merda en aquest país que sempre s'acaben amagant darrere de Catalunya (i bé que els ha anat!). Ara parlen d'inhabilitar polítics al mes de març.... Potser ja saben el que diran els jutges? Això que hi ha separació de poders... Però, és clar, són els que ho mouen els fils, roben i fan el que els dona la gana, com deixar la gent gran sense mitjans per viure dignament. A Catalunya, amb un govern republicà, es podrien aconseguir pensions com déu mana. Si s'accepta que aquests pallassos facin el que vulguin, encara estaran molt pitjor els pensionistes, perquè no només Catalunya anirà malament, sinó que Espanya vindrà darrere nostre.

En aquest estat de dret, els jubilats no existeixen. Diguem prou ja!

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

No sense la meva llar

Publicitat
Publicitat