Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Josep Martínez

Josep Martínez

Pare del Gerard Martínez, director de SE7ACCENTS. Els testos s'assemblen a les olles...

Opinió

Un país de pallassos

M'imagino que quan tots els països del món els donen suport, sobretot a Europa, no els deuen considerar tan pallasos... En aquest sentit, el país que més m'ha decebut, a part d'Andorra (aquests no compten), és Israel, ja que el seu poble sempre ha estat perseguit, com Catalunya, no per les seves idees, sinó per considerar-los més intel·ligents i treballadors. Una dada al respecte d'això: els consellers van ser rebuts a la presó al crit de "Viva España" pels presos, que, a més de ximples, apallissats. Tot plegat, en un país on hi ha més tribunals, jutges i fiscals que bars... 

I M. Rajoy, presumpte receptor de diner negre, es vol tornar a presentar a les eleccions generals (segur que vol superar el mandat de Franco). A més, sembla que prefereixi sortir d'Europa abans que perdre Catalunya... Per alguna cosa serà!

Aquestes eleccions seran un frau... Qui ens assegura que no hi haurà més persones censades? Encara que vinguin observadors, no existeix cap garantia, doncs si convé donarem més premis i honoris causa, com al senyor Junquer per la Universitat de Salamanca, no?  Si cal, censarem els viatgers dels autobusos que venen del Regne d'Espanya perquè votin, i damunt encara els donarem un entrepà de xòped! Si no, per què la senyora Arrimades es veu com a futura presidenta de la Generalitat? Por em fa!

D'una banda, ara resulta que el senyor Català es burla dels ferits de l'1 d'octubre; no obstant això, els morts (alguns) ni anomenar-los. De l'altra, amb l'aplicació del 155 , que sembla propaganda de texans, qui ens assegura que en relació amb els diners recaptats a La Marató d'aquest any després no sortirà alguna llei que digui que això va a les seves arques? D'ells no te'n pots fiar...

Ho vaig dir i ho torno a dir: contra aquest país de pallassos no es pot anar amb manifestacions, autocars ni vols a Brussel·les. S'ha de fer alguna cosa més, ja que a ells tot això els fa riure. Visca el circ!

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Llarga vida a l'art

Publicitat
Publicitat