Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Ares Valdés

Ares Valdés

Lleida, 1990. Periodista de professió i publicista de titulació. Aprenent de la vida i exploradora del dia a dia. Amb la vista posada a l'horitzó i l'orella al del cantó.

Opinió

Tinc por a la realitat

Fa dos anys escrivia que afrontar la realitat fa por. El destí és tan incert que qui sap on estarem demà, amb qui viurem la nostra vida o quin serà el nostre pròxim repte. Moltes vegades ens neguem a veure la realitat i ens veiem condicionats a elegir quelcom. Ens mentim a nosaltres mateixos, inclús quan veiem que les coses no van bé. Com deia, afrontar la realitat ens fa pànic. El context d’aquestes paraules és totalment diferent del que tenia fa un any i tres mesos. El dia a dia m’ha fet un gir de 360 graus i no podia estar més contenta de com ha anat. Però em torno a veure capficada en el mateix missatge: “Afrontar la realitat ens fa por”. I ho dic en primera persona. 

La vida és un continu feix de decisions. Unes de més complicades, i altres de més fàcils. Totes elles, amb un plus d’adrenalina. No saber si has elegit bé i quina repercussió tindrà comporta que tots els teus nervis es posin en tensió i que prendre la decisió sigui més complicada. Però què seria del nostre dia a dia si no prenguéssim decisions? Que ens diguin què fer i com actuar durant una setmana està bé, però el rumb de les nostres vides l’hem de prendre nosaltres mateixos, no la resta. 

Ens esforcem dia rere dia per fer realitat els nostres somnis. No tenim dret, llavors, a equivocar-nos i a capgirar la situació? Hem de ser valents, ningú va dir que el camí seria fàcil. Si ens trobem davant d'accions significarà que estem tirant endavant el nostre projecte de vida, per tant, decidir el què i el com només pot ser símbol de canvi i de bonaventura.

Comentaris


No hi ha cap comentari


T'has de registrar per comentar les notícies o entra amb el teu usuari
Publicitat

Edi7orial

Benzina

Publicitat
Publicitat