Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Pol Prensas

Pol Prensas

Sóc un noi de bar. Sóc de CAL POL.

Opinió

Dietari d'un solter

No podem evitar que el temps vagi més ràpid que nosaltres, estem de pas i, per això, hem de saber viure la vida.

Jo tinc amics solters, pocs, però encara en queda algun. Ja se’ns ha acabat seguir el guió que algun dia a una persona li va passar pel cap. Casar-se, comprar-se un pis, tenir fills i jubilar-se amb un apartament a Salou. No, ara la gent no es casa, n’hi ha que ni s’ajunten, inclús dones i homes solters amb fills... Deixem-nos de guions i fem la nostra vida, no la que ens escriu aquest guionista.

Ser solter és una vida elegida o que et pot arribar per sorpresa; l'admiro i l'intento entendre.

Als 20 anys curses una carrera universitària, gaudint de tot el que t’aporta aquesta experiència. Una vegada arriben els 25 anys ja canvia, vas a la recerca de la teva primera feina basura, on pocs hi segueixen en un futur; molts companys ja tenen parella, n’hi ha que fins i tot porten un parell de anys.

Passem a l'escala dels 30, aquí sí que la diversió pot arribar agafada de la mà amb una mica de festa, però els teus amics comencen a emancipar-se amb les parelles, i amb això, les inauguracions dels pisets, tots decorats com trets de revistes d'interiorisme.

Als 40 anys hi ha una petita crisi, comences a necessitar quelcom, algú amb qui compartir el petit espai del teu apartament de solter. Optes per comprar-te un gos. Qui millor que un animal per fer-te companyia els diumenges a la tarda i forçar-te a sortir al carrer a passejar? Si hi ha alguna petita soledat en el teu diminut apartament, tranquils, ell la cobrirà.

El anys restants fins desaparèixer per sempre (això diuen) estan marcats per diferents estils, com solters que no resisteixen seguir sols i troben el seu petit amor, oblidant per sempre la vida en solitari. Però a mi els que m’agraden més són els solters, els que segueixen amb el seu estil de vida, canvien sortir els dissabtes nit per marxar els diumenges per la tarda a fer un ball, treure a ballar alguna jove amb una mica més de 70 anys i seguir-li el ritme.

La filosofia d'un enamorat o d'un solter són totalment diferents, però sempre em quedo amb que totes dues bandes saben disfrutar de la vida a la seva manera.

Visca la solteria!

Comentaris


No hi ha cap comentari


T'has de registrar per comentar les notícies o entra amb el teu usuari
Publicitat

Edi7orial

Benzina

Publicitat
Publicitat