Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Ares Valdés

Ares Valdés

Lleida, 1990. Periodista de professió i publicista de titulació. Aprenent de la vida i exploradora del dia a dia. Amb la vista posada a l'horitzó i l'orella al del cantó.

Opinió

'Selfies' mortals

Ha tornat a ser notícia un vídeo on es pot veure com un jove es penja de l'estructura metàl·lica de l'ascensor que dóna accés a la Seu Vella de Lleida i es queda penjat durant uns segons a més de 40 metres d'alçada. Les esgarrifoses imatges, que les ha reproduït La Veu de Lleida, han tornat a centrar el focus de la qüestió: on està el límit per fer-se una foto o penjar un vídeo per publicar-ho a les xarxes socials i aconseguir més followers? Com aquest jove, hi ha persones de tot el món que arrisquen la seva vida per aconseguir un segon de protagonisme amb el mínim esforç.

Uns diran que són valents, altres que estan bojos, fins i tot hi ha qui pot pensar que són uns aficionats, però el que està clar és que són capaços de qualsevol cosa per aconseguir seguidors. A més de les arriscades imatges que aconsegueixen, es converteixen, a més de populars, en els usuaris més temeraris de la xarxa. El perill, però, ja no és un element a tenir en compte per aconseguir la imatge més sorprenent i espectacular. Una fina línia vermella és la que separa l'espectacularitat de la mort. Conegut és el cas de la jove russa que va caure des d'un pont proper al Centre Internacional de Negocis de Moscú.

Segons han informat els mitjans locals, les autoritats investiguen el cas de Lleida i intenten localitzar el protagonista, perquè, per sort, se'n va sortir i no va caure.

Comentaris


No hi ha cap comentari


T'has de registrar per comentar les notícies o entra amb el teu usuari
Publicitat

Edi7orial

Benzina

Publicitat
Publicitat