Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La demarcació de Lleida incrementa un 7% les places i els allotjaments de turisme rural en els darrers cinc anys

Les comarques lleidatanes compten actualment amb 640 establiments que ofereixen un total de 4.559 places, pràcticament el 25% de l'oferta del conjunt de Catalunya

Gerard Sabarich
El vicepresident del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Gerard Sabarich, durant la cloenda de la jornada tècnica celebrada a l'Ajuntament de les Avellanes i Santa Linya. (Foto: Diputació de Lleida)
Les comarques de Lleida disposen actualment d'una oferta d'allotjament de turisme rural de 640 establiments amb 4.559 places, la qual cosa representa pràcticament el 25% de l'oferta del conjunt de Catalunya (2.404 establiments i 18.945 places). Aquestes dades indiquen que l'oferta de turisme rural a la demarcació continua creixent any rere any i només en els darrers cinc anys el nombre de places i d'establiments en el conjunt del territori lleidatà ha crescut gairebé un 7% segons ha donat a conèixer el vicepresident del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Gerard Sabarich, durant la cloenda de la setena edició de la jornada tècnica Les claus del mercat francès per comercialitzar el turisme rural català, celebrada aquest dimecres a l'Ajuntament de les Avellanes i Santa Linya, a la Noguera.

En aquesta comarca el creixement encara ha estat major, del 10% en el nombre d'establiments de turisme rural i del 13% pel que fa a places. En concret, l'any 2012 a la Noguera hi havia 44 establiments amb 331 places i actualment n'hi ha 49 amb 374 places.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat