Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La UdL investirà doctor honoris causa el científic indi Rattal Lal, un dels guardonats amb el Nobel de la Pau

El Consell de Govern de la Universitat lleidatana aprova destinar 250.000 euros del superàvit de 2016 al quiròfan mòbil veterinari

Rattal Lal
El científic indi Rattal Lal, que serà investit doctor honoris causa per la Universitat de Lleida. (Foto: The Ohio State University)
El pròxim mes de juny, i coincidint amb la celebració a la Universitat de Lleida del Congrés mundial sobre conservació del sòl i de l'aigua sota el canvi global (CONSOWA), la UdL investirà doctor honoris causa el científic indi i professor de Ciència del Sòl a The Ohio State University (Estats Units) Rattal Lal. Així ho ha aprovat aquest dimarts el Consell de Govern de la Universitat lleidatana a proposta dels departaments de Producció Vegetal i Ciència Forestal i de Medi Ambient i Ciències del Sòl de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària. Lal va ser un dels experts que va formar part del Panell intergovernamental del canvi climàtic (IPCCV) que l'any 2007 va ser guardonat amb el Premi Nobel de la Pau, que també va rebre l'exvicepresident nord-americà Al Gore.

D'altra banda, el Consell de Govern de la UdL ha donat llum verda a destinar 250.000 euros del superàvit de 2016 al quiròfan mòbil veterinari, previst en la memòria d'implantació del doble Grau en Veterinària i Ciència i Producció Animal.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat