Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Els catalans que van visitar les terres de Lleida al 2016 van generar 592 M€

Les comarques més visitades van ser el Segrià, el Pallars Sobirà, el Pallars Jussà, la Val d'Aran i la Noguera, principalment a l'estiu i a l'hivern

Juli Alegre, Patronat de Turisme
Els responsables del Patronat de Turisme, Alegre, Reñé i Sabarich. (Foto: Arxiu)
Els turistes catalans que van visitar algun punt de les terres de Lleida entre el setembre de 2015 i el setembre de 2016 van generar 592 milions d'euros d'ingressos turístics directes. Així ho ha determinat l'enquesta sobre el turisme català que visita la demarcació de Lleida elaborada pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida a través de la Càtedra de Turisme d'Interior i de Muntanya (TIM) de la Universitat de Lleida (UdL).

Els resultats d'aquest estudi han estat presentats aquest divendres al saló B-Travel i també han posat de manifest que les comarques més visitades van ser el Segrià, el Pallars Sobirà, el Pallars Jussà, la Val d'Aran i la Noguera, principalment els mesos d'estiu i hivern.

Un total de 1.661.000 catalans majors de 16 anys van visitar almenys una vegada Ponent o el Pirineu durant l'any passat i, d'aquests, un 42% són excursionistes.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat