Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La jutgessa exigeix a YouTube que retiri la cançó del raper Hasél que atempta contra Ros

El vídeo, encara visible, suma més de 22.750 visites

Pablo Hasél, raper
Imatge d'arxiu del 'raper' Pablo Hasél. (Foto: Arxiu)
El Jutjat número 3 de Lleida ha ordenat a YouTube que retiri el vídeo en què el raper Pablo Hasél amenaça de mort l’alcalde de Lleida, Àngel Ros. Fins al moment d’aquesta publicació, el vídeo, titulat Menti-Ros, roman visible amb més de 22.750 visites. La jutge titular requereix també a YouTube que faciliti les dades de l’ordinador IP a través del qual es va pujar el vídeo i totes les dades que siguin necessàries que ajudin a esbrinar els fets del cas als Mossos d’Esquadra.

A banda de l'IP, el jutjat demana que l’operadora telefònica entregui les dades que permeten la localització de la terminal i la identificació del número de telèfon i titular del contracte. La jutge destaca la rellevància social d’aquest delicte i considera adequada la denúncia que Àngel Ros va presentar la setmana passada. El Jutjat número 3 va obrir diligències prèvies per la presumpta comissió de delicte d’injúries i amenaces i Fiscalia va sol·licitar la retirada del vídeo.

Arran de la denúncia de Ros, Hasél ha respost amb un segon vídeo on, de nou, li torna a desitjar la mort. En el vídeo es pot escoltar "Àngel Ros et mereixes un tret" o "que li fotin una bomba, que li rebenti el cervell i que les seves cendres les posin a la porta de la Paeria".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat