Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Paeria obre la convocatòria perquè joves emprenedors treballin a la Casa de Fusta del Centre Històric

Un nou espai de ‘coworking’, que estarà enllestit al juny, per donar un impuls a joves talents i creatius de la ciutat

Fèlix Larrosa, Xavier Rodamilans, Casa de la Fusta, Centre Històric
El tinents d'alcalde de la Paeria, Fèlix Larrosa i Xavier Rodamilans, presentant el concurs perquè joves emprenedors treballin a la Casa de Fusta del Centre Històric. (Foto: Ajuntament de Lleida)
L'Ajuntament de Lleida ha obert la convocatòria perquè joves emprenedors puguin treballar a la Casa de Fusta del Centre Històric, les obres de la qual es preveu que estiguin enllestides al juny. Els tinents d'alcalde Fèlix Larrosa i Xavier Rodamilans han presentat les bases del concurs que, en el marc del Pla de dinamització del Centre Històric, vol transformar, dinamitzar i promoure la interacció del barri i la resta de la ciutat.

La Casa de Fusta serà un nou espai de coworking amb l'objectiu de donar un impuls a joves talents i creatius que disposaran de tots els serveis per ajudar-los a desenvolupar els seus projectes, tal com han detallat els responsables municipals.

Segons les bases del concurs, podran accedir a l'espai aquelles persones físiques o jurídiques que desenvolupin un projecte d'emprenedoria propi en els àmbits de la comunicació, la creació i la gestió sociocultural.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat