Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Ros pren la paraula en el nou número del 'SE7'

Les Basses d'Alpicat han tornat al centre de l'actualitat informativa al llarg dels darrers dies

SE7,7accents,portada,diari,mensual,gratuït
Portada del dissetè número del 'SE7'.
7accents ha llançat el dissetè número del SE7, que es pot adquirir gratuïtament a uns 500 establiments de la Segarra, l'Urgell, el Pla d'Urgell, les Garrigues, la Noguera, el Pallars Jussà i el Segrià, conté 32 pàgines en format tabloide i se n'han imprès 15.000 exemplars. El nou SE7 centra la seva atenció en alguns dels temes més recents de l'actualitat informativa, com ara l'anunci d'Àngel Ros de presentar-se a les eleccions municipals de 2019 o la posada en marxa d'un pla d'actuacions per "dignificar" les Basses d'Alpicat. També inclou un reportatge sobre gastronomia amb insectes, un repàs a la trajectòria de l'AEM Lleida, un viatge per la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya 2017 i una entrevista a Brigitte Bobet, periodista i coach

El SE7 disposa de vuit seccions: Política, Societat, Economia, Esports, Cultura, Entrevista, Cartes i 7+1. Tanmateix, les seccions relacionades amb l'actualitat informativa són introduïdes per un reportatge en profunditat marca de la casa. També hi ha opinions de firmes especialitzades i infografies. En l'apartat dedicat a les cartes dels lectors s'hi han publicat les darreres missives rebudes amb l'objectiu que es converteixi en la veu del ciutadà, mentre que 7+1 està adreçat a tota la família, amb passatemps i humor gràfic. Entre les novetats d'aquesta temporada cal destacar la incorporació dels humoristes gràfics Joan Castellà i Miguel Macías, que s'uneixen als ja coneguts Lupe Ribot i Jordi Balasch, nous articulistes d'opinió com ara el periodista i escriptor Ferran Grau, una àmplia agenda cultural, horòscops i telèfons d'interès.

El SE7 és la millor nova publicació catalana segons la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals en Català, que aplega més de mig miler de capçaleres entre revistes, premsa i digitals. El mensual gratuït de 7accents va rebre el guardó més important de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català per "apostar per la informació de proximitat amb reportatges, anàlisi, opinions i infografia amb un disseny modern i ben estructurat".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat