Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El catedràtic de la UdL Carles Feixa rebrà 2,2 M€ per investigar sobre grups juvenils durant cinc anys

Ha estat distingit amb l'Advanced Grant, un programa europeu de suport a investigadors principals excel·lents que desenvolupen recerca en la frontera del coneixement

Carles Feixa, Universitat de Lleida
El catedràtic d'Antropologia Social de la Universitat de Lleida, Carles Feixa, amb membres del seu equip. (Foto: Universitat de Lleida)
El catedràtic d'Antropologia Social de la Universitat de Lleida (UdL) Carles Feixa rebrà un ajut de 2,2 milions d'euros de la Unió Europea per desenvolupar un projecte de recerca sobre mediació amb grups juvenils del carrer al sud d'Europa, el nord d'Àfrica i Amèrica durant els propers cinc anys. Serà gràcies a la concessió d'un Advanced Grant de l'European Research Council (ERC), un programa dissenyat per donar suport a investigadors principals excel·lents que desenvolupen projectes de recerca en la frontera del coneixement.

És el segon Advanced Grant que es concedeix a un professor de la UdL des de la creació d'aquestes subvencions, l'any 2008. El primer va ser per a Paul Christou, de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (ETSEA).

La concessió d'aquest ajut arriba després que aquest dijous es donés a conèixer la distinció ICREA Acadèmia per al mateix Feixa.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat