Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L'ocupació turística per Setmana Santa a Lleida oscil·larà entre el 95% i el 100%

El Patronat de Turisme espera superar així el rècord assolit l'any passat gràcies al bon estat de les pistes d'esquí i a la climatologia favorable que permet els esports d'aventura

ràfting
Una barca de ràfting, baixant pel riu Noguera Pallaresa, entre Llavorsí i Rialb. (Foto: Arxiu)
El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida preveu una ocupació turística molt bona per a aquestes vacances de Setmana santa, que es podria situar entre el 95% i el 100% a les zones turístiques de la demarcació de Lleida del Dijous Sant fins al Dilluns de Pasqua i entre el 40% i el 50% del dissabte 8 d'abril fins al dimecres 12. El Patronat preveu que al llarg de tot aquest període vacacional s'arribi als 80.000 turistes a les comarques lleidatanes i que es facin unes 200.000 pernoctacions en les diferents modalitats d'establiments d'allotjament, tant de la plana com del Pirineu.

Segons el director del Patronat, Juli Alegre, això suposaria superar en un 5% la xifra rècord que ja es va assolir l'any passat. Aquest optimisme es deu principalment al fet que les darreres nevades garanteixen un bon estat de les pistes d'esquí i que la climatologia favorable també motiva la pràctica d'esports d'aventura, principalment relacionats amb l'aigua.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat