Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

I el premi a la millor poma de l'any és per a...

Les pomes de SAT Tornafruit de Tornabous i l'Horta de Barbens reben un reconeixement per la seva qualitat

JARC-COAG, poma, pomes
JARC-COAG ha entregat el 1r Premi Internacional a la Millor Poma Golden i a la més valorada pels consumidors. (Foto: JARC-COAG)
L'organització agrària JARC-COAG ha entregat aquest dijous el 1r Premi Internacional a la Millor Poma Golden i també a la més valorada pel panell de consumidors en un tast que es va celebrar el passat 24 de març a Lleida en el marc de la jornada sobre la qualitat sensorial de la fruita. Les empreses guanyadores han estat la Societat Agrària de Transformació (SAT) Tornafruit  de Tornabous en la categoria de Millor Poma Golden i l'Horta de Barbens (Pla d'Urgell) en el panell dels consumidors.

Al Premi, organitzat per JARC-COAG i avalat per l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), es van presentar catorze mostres (dotze de les quals eren catalanes) i es van seleccionar cinc finalistes. Amb aquesta iniciativa, l'organització agrària vol que tots els agents implicats en la cadena de comercialització (des del productor fins al consumidor), però especialment la distribució, valorin més el gust de la fruita, abandonant la pràctica de vendre-la a un preu ruïnós pel productor.
 
El cap sectorial de la fruita dolça de JARC-COAG, David Borda, ha volgut agrair el suport dels col·laboradors i els patrocinadors amb l'objectiu de destacar i ressaltar la tasca dels productors en la cerca constant de la qualitat.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Sorigué es planta a Madrid

Publicitat
Publicitat