Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L’Orfeó Lleidatà presenta la seva fundació amb un concert de Nadal solidari

L’acte tindrà lloc aquest diumenge a l’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida i comptarà amb les cinc corals de l’entitat

Orfeó Lleidatà, concert, corals
El concert comptarà amb la participació de les cinc corals de l'entitat. (Foto: Orfeó Lleidatà)
Aquest diumenge l’Orfeó Lleidatà presentarà la seva fundació, que entrarà en funcionament el 2015, amb un concert de Nadal en què hi actuaran les cinc corals de l’entitat (Cor de l’Orfeó Lleidatà, Cor Jove, Coral de Minyons, Coral de Xiquets i Coral de Vailets). La totalitat del preu de l’entrada (3 euros) es destinarà a l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil de Creu Roja.


Es tracta d’una iniciativa amb la qual l'organització humanitària pretén reforçar projectes com són les beques d'alimentació escolar, les targetes de suport alimentari, les beques de secundària #Menjarsalinsti, els kits de suport social o els berenars, entre d'altres. I és que Creu Roja ressalta que des que va començar la crisi econòmica s’ha produït un augment de la vulnerabilitat, en especial entre la població infantil.
 
L’entitat ha atès durant aquest 2014 a la província de Lleida 2.205 persones amb el projecte Aliments per la Solidaritat: ha distribuït 126 kits i 225 paquets per a l’alimentació infantil, 70 beques de menjador escolars, 25 famílies reben una targeta precàrrega per complementar la cistella de la compra al llarg de l’any i durant aquest Nadal ha llançat una campanya específica per reforçar l’alimentació infantil durant aquest període i, alhora, donar ajudes per al vestuari d’hivern.

La Fundació

La Fundació Orfeó Lleidatà entrarà en funcionament l’any 2015 després de rebre el vist-i-plau de la Generalitat. Arriba sense que desaparegui l’Associació Orfeó Lleidatà. Una decisió presa per tal de preservar el paper del soci. En aquesta línia, el patronat de la Fundació Orfeó Lleidatà estarà format pels set membres de la junta de l’Associació Orfeó Lleidatà i presidit per Antoni Soliva. La creació de la Fundació arriba amb la voluntat de donar més consistència a l’entitat, al mateix temps que permet noves possibilitats per al finançament i facilitar el mecenatge.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat