Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Territori i Sostenibilitat licita obres de millora de la seguretat viària a la C-12, a Alfés

Els treballs, que començaran a la tardor i s'allargaran quatre mesos, consistiran en la construcció de dues rotondes tancades en els dos accessos al nucli urbà

plànol, C-12, Alfés
Plànol del punt de la C-12, a Alfés, on es construiran dues rotondes tancades per millorar la seguretat a la carretera i als accessos de la població. (Font: Departament de Territori i Sostenibilitat)
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha obert la licitació d'obres de millora de la seguretat viària i de l'accessibilitat a la C-12 al seu pas per Alfés per un import de 925.000 euros. Es preveu que els treballs, que consistiran en la formació de dues rotondes, comencin la tardor vinent i tinguin un termini de quatre mesos.

Els nous giratoris, que passaran de ser rotondes partides a rotondes tancades, tindran un diàmetre de 52 metres, fins a la línia blanca. La calçada anular estarà formada per dos carrils de 4 metres, amb un voral exterior d'1 metre i un voral interior de 0,5 metres. El metre exterior de l'illot central serà trepitjable.

Els treballs es completaran amb les tasques de drenatge, senyalització i enllumenat de les rotondes, així com l'estesa de terra vegetal i les hidrosembres als illots centrals.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat