Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El BBVA culminarà l'obra més faraònica d'Àngel Ros

L'entitat bancària sol·licita la llicència per construir dues torres d'habitatges al solar annex a la Llotja de Lleida

La Llotja, torres
Recreació virtual de les dues torres que es construiran al solar annex a la Llotja de Lleida. (Font: Ajuntament de Lleida)
El BBVA, propietari del solar annex a la Llotja de Lleida, ha sol·licitat a l'Ajuntament de Lleida la llicència d'obres per poder aixecar en aquest espai dues torres d'habitatges. Els dos edificis tindran una alçada de 20 plantes -més la planta baixa- i acolliran entre 120 i 200 pisos. El projecte requereix una inversió d'uns 20 milions d'euros i la previsió és que les dues torres es comencin a construir cap a finals de 2018.

El mateix equip d'arquitectura que va resultar guanyador ara fa deu anys del concurs per a la construcció de les dues torres al solar annex a la Llotja és el mateix que signa ara el nou projecte, que manté la configuració de l'anterior però introdueix algunes modificacions com ara canvis volumètrics dels edificis i el canvi d'orientació d'un d'ells.

D'aquesta manera, l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha donat per descartada la possibilitat de la reversió del solar per tal que torni a ser de titularitat municipal.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat