Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La mà guanyadora de Ros

Anuncia que tornarà a ser candidat del PSC a l'alcaldia de Lleida el 2019 si el partit així ho vol

Àngel Ros, Col·legi de Periodistes de Lleida
Ros gesticula en el marc de la conferència anual que organitza el Col·legi de Periodistes. (Foto: Imma González)
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha anunciat que tornarà a encapçalar la llista del PSC a la capital del Segrià en les eleccions municipals de 2019 si compta amb el vistiplau de la seva formació en el marc de la conferència anual del paer en cap que organitza el Col·legi de Periodistes de Lleida.

Quina és la mà guanyadora de Ros en aquesta interessant partida de pòquer que es jugarà el 2019? D'una banda, el paer en cap ha explicat que el Parc Científic de Lleida superarà els 2.000 treballadors l'any 2018 amb les tres ampliacions empresarials previstes per als pròxims mesos i la instal·lació de l'Associació d'Empreses de Tecnologies de la Informació (AETI). També s'ha mostrat orgullós perquè tres projectes comercials apostin per la ciutat. Altrament, ha anunciat que al maig s'inaugurarà el Museu de la Ciència i el Clima, amb el llegat Joan Oró, i la licitació de les obres del nou Museu Morera.

A més, Ros ha explicat que ja s'han contractat els treballs de redacció de l'ordenació general i la fixació de les diferents fases del conjunt del parc de les Basses d'Alpicat i del pla especial per al càmping i la restauració. En aquest sentit, ha anunciat que la Paeria preveu presentar al maig l'avançament d'aquesta planificació i que aquest divendres es presentarà el pla d'actuacions immediates de millora en l'espai públic de les Basses per adequar-lo i per organitzar els seus accessos, aparcaments i mobilitat.

Àngel Ros dóna així el tret de sortida a la carrera electoral amb vistes a l'any 2019. Veurem de quines cartes disposa cada formació. De moment ja coneixem la baralla de l'actual alcalde.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat