Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L’Ajuntament de Lleida i l'EMU ofereixen habitatges de lloguer per a joves

Els destinataris han de tenir entre 18 i 29 anys i el termini per presentar les sol·licituds van des del 3 d’abril fins al dia 18 del mateix mes

habitatge, protecció oficial, Lleida
L’any 2016 es van llogar quinze pisos a joves. (Foto: Arxiu)
L’Ajuntament de Lleida i l’Empresa Municipal d’Urbanisme (EMU) ofereixen habitatges de lloguer per a joves en una promoció ubicada al carrer Carrasco i Formiguera de la Bordeta, mercès a l’acord que s’ha arribat amb el Banc Mare Nostrum, propietari dels immobles, què els ha cedit a la Xarxa de Mediació per al Lloguer Social.

L’any 2016 es van llogar quinze pisos a joves i en aquesta ocasió s’ofereixen sis habitatges més, moblats, d’entre 37 i 40 metres quadrats, situats al carrer Carrasco i Formiguera, al barri de la Bordeta. El lloguer oscil·la entre 185 euros mensuals, els estudis, i 195 euros, els habitatges d’un dormitori.

Els requisits per poder-hi accedir són estar empadronat/da a Lleida, tenir entre 18 i 29 anys, tenir uns ingressos d’entre 7.000 i 22.000 euros anuals bruts i estar inscrit/a al Registre de Sol·licitants d’Habitatge (Oficina Local d’Habitatge). El termini de presentació de les sol·licituds va del 3 al 18 d’abril.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat