Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

PSC, C's i PP impedeixen que la Paeria s'adhereixi al Pacte Nacional pel Referèndum

El Ple de la Paeria aprova els expedients de modificació de crèdit i la liquidació del pressupost de 2016 i dels seus organismes autònoms

Ajuntament de Lleida, La Paeria
El Ple ha aprovat els expedients de modificació de crèdit i la liquidació del pressupost de 2016. (Foto: Ajuntament de Lleida)
El Ple de l'Ajuntament de Lleida ha rebutjat l'adhesió de la institució al Pacte Nacional pel Referèndum després que l'equip de govern del PSC i els grups de Ciutadans i del Partit Popular hagin votat en contra de la moció presentada pel PDECat i Unió, a la qual han donat suport la resta de formacions. La moció també demanava el rebuig de la Paeria a les sentències que han comportat la condemna i inhabilitació d'Artur Mas, Irene Rigau, Joana Ortega i Francesc Homs pel procés participatiu del 9-N.


D'altra banda, el Ple de la Paeria ha aprovat els expedients de modificació de crèdit del pressupost de la Paeria i la liquidació del pressupost de 2016 i dels seus organismes autònoms (Institut Municipal d’Ocupació i Turisme de Lleida). Aquest apartat ha tirat endavant amb els vots del grup municipal del PSC i de C’s i amb l’abstenció del PDECat i Unió i el PP.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Se7opinions

Publicitat
Publicitat