Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Toc de Fusta participa en la Fira del Llibre de Bolonya

La literatura catalana és la convidada d'honor en la present edició

Toc de Fusta
Muntatge de la companyia Toc de Fusta. (Foto: Toc de Fusta)
La companyia noguerenca d'arts de carrer Toc de Fusta portarà fins a Itàlia les seves creacions, autòmats i jocs mecànics, per participar en la 54a edició de la Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya. Es tracta d'un certamen professional de referència per al sector del llibre i és també la de major projecció internacional sobre llibre infantil i juvenil. 


L’edició de 2017 inclourà la literatura catalana com a convidat d'honor, que hi tindrà una exposició de 400m2 dedicada a la Il·lustració, a més d'un complert programa d’activitats professionals on s'hi inclou la creació literària, la traducció i l’edició digital.

En aquest marc és on la companyia de les Avellanes, amb la col·laboració de l'Institut Ramon Llull, presentarà els dies 1 i 2 d'abril la seva instal·lació interactiva adreçada a un públic familiar al claustre de la biblioteca de l’Archiginnasio.

Durant les mateixes dates, el públic català podrà descobrir el treball de Toc de Fusta a la Mostra d'Igualada, l'1 d'abril, o a l'Encontrats, la Fira del Llibre Infantil que se celebra a Balaguer el diumenge dia 2 d'abril. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat