Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Reobre el Mercat del Pla amb més oferta i activitats paral·leles

S'amplia l'horari i obrirà tot el mes de dilluns a dissabte. Els seus responsables són "molt optimistes" gràcies a l'impuls i l'aposta de l'Ajuntament de Lleida pel Centre Històric

Mercat del Pla
El Mercat del Pla va reobrir les seves portes ahir dimecres. (Foto: RecStores)
El Mercat del Pla ha tornat a obrir les portes aquest dimecres 17 de setembre, potenciant el Centre Històric de Lleida com a zona outlet i amb més oferta i activitats paral·leles que mai. La principal novetat és que, en comptes d'obrir com fins ara, només els primers quinze dies de cada mes, estarà obert tot el mes de dilluns a dissabte.  A més, en aquesta segona etapa es combinarà una oferta fixa d'outlet amb pop up stores de diferents marques de moda per a tots els públics. El responsable de Jamstores (impulsors del projecte), Jordi Ribaudí, ha explicat a 7accents que són molt "optimistes" amb aquest projecte gràcies a l'impuls i l'aposta de l'Ajuntament de Lleida envers el Centre Històric.


L'oferta permanent anirà a càrrec del multimarca de moda Outlet Number One, amb més de trenta marques de primer nivell per a home, dona, nens i complements, com Calvin Klein, Polo Ralph Lauren, Diesel o Alcott, entre d'altres. A més, entre l'oferta permanent, torna Desigual al carrer Cavallers, que obrirà portes el dissabte 20, i ho farà amb el túnel de pintura, una acció experimental única que s'allargarà durant tot el dia. Just davant de Desigual s'obre una nova pop up store, també permanent, de la marca lleidatana Melé, que ofereix productes d'altres temporades en un espai poc convencional.
 
Del 17 al 30 de setembre, la marca de roba de la llar Textura repeteix al Mercat, juntament amb els complements de Bissú Bags i la botiga de còmics La Traama, que ocuparan els espais exteriors efímers del carrer Cavallers i faran les seves vendes d'estocs a preus "radicals", segons els responsables del Mercat del Pla.

Un concert de The Crooners i cervesa gratis per celebrar la reobertura
 
El divendres dia 19 se celebrarà la reobertura del Mercat del Pla amb el concert de The Crooners a les 19.30 hores, i durant tota la tarda es regalarà una Estrella Damm per cada compra. També el mateix divendres s’inaugura el nou pop up bar del Mercat del Pla, l'Snack Bar Pepe, la nova aposta gastronòmica liderada per tres restauradors del Centre Històric de Lleida: Montse Sainz de la Maza, Òscar Mur i Julio Barbé, que obrirà tots els dijous i divendres a la tarda i dissabtes tot el dia.
 
Per últim, el mercat vintage de més tendència del moment a Barcelona, el Flea Market Barcelona, amb roba de segona mà, objectes singulars i oferta gastronòmica, comença una nova aventura, i ha escollit Lleida, més concretament el Districte Mercat del Pla, per instal·lar-hi el seu primer market fora de la capital: el Flea Market Lleida. Se celebrarà una edició mensual als voltants del Mercat, i la primera tindrà lloc el 27 de setembre.
 
Amb aquestes novetats, el projecte comercial del Mercat del Pla comença la seva segona fase per tal de convertir-se en una àrea comercial més de la ciutat, capaç d'atraure nous negocis i consolidar-se com la zona d'outlets més gran de tota l'àrea d'influència de Lleida.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat