Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L’Actel Força Lleida rep el Breogán Lugo amb importants dubtes físics

L’equip de Joaquín Prado jugarà demà, a les 19.00 hores, el primer dels dos enfrontaments que es disputaran aquesta setmana al Barris Nord

Força Lleida; Joaquín Prado; amistoso; pretemporada
Joaquín Prado, durant un partit. (Foto: Arxiu)
La LEB Or torna al Barris Nord. I ho fa demà, a les 19.00 hores, amb l’enfrontament que disputarà l’Actel Força Lleida amb el Breogán Lugo. De fet, aquest serà el primer xoc d’aquesta setmana que es jugarà al pavelló lleidatà, ja que el diumenge vinent tornarà l’espectacle al recinte ilerdenc. “Tenint dos enfrontaments tan propers en el calendari, és millor que no hi hagi desplaçaments”, apunta l’entrenador dels de la capital del Segrià, Joaquín Prado.

Cal esmentar que l’horari és inusual, encara que el tècnic ha denunciat que “no està bé jugar demà. A més, és molt difícil posar l’horari, ja que a qualsevol hora hi haurà aficionats que se sentiran perjudicats. Per això, el millor hauria estat jugar el divendres”. En aquest sentit, ha continuat dient que la lliga finalitza molt d’hora i aquestes setmanes dobles fan difícil comptar amb tots els efectius. “Complica la preparació dels partits, però els clubs ho han decidit i nosaltres ho hem de respectar i seguint treballant”, ha apuntat.

Respecte al partit, Prado ha manifestat que serà un xoc molt dur a causa del potencial del Breogán Lugo. A més, encara que arribarà a Lleida després de perdre dos enfrontaments, “cal veure contra qui els ha perdut, Ourense i Palencia. Són dues derrotes que no són desgavellades. Els seus jugadors ja han demostrat molt i els joves tenen una gran progressió”. Per això, tot apunta que serà un partit vibrant, ja que l’Actel Força Lleida ha tingut un bon inici de temporada. “Estem molt satisfets i ens posem una nota molt alta. L’equip està sent molt competitiu en tots els enfrontaments. Ens hem posat el llistó alt per donar-hi continuïtat”, ha expressat Prado.

Tot i així, el preparador asturià ha anunciat que el seu equip arriba “just” al partit. “Hem fet un bon treball de recuperació i de posada a punt, però sempre està el dubte de com arribarem físicament, ja que mentalment arribem molt bé”. Per tant, mantenir la solidesa defensiva serà determinant per aconseguir el triomf, a més de portar el ritme del partit i ser “agressius en atac”.

Pel que fa al capítol de baixes, José Simeón és dubte pel partit de demà i de jugar no ho faria al 100%, mentre que Greg Kahlig va patir una petita lesió al turmell i d’arribar al partit ho faria molt just, ha anunciat José Prado.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat