Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Edicions SECC troba la clau per obrir la porta

Bestiari es presenta com un recull de dotze relats fantàstics en català

Bestiari, Edicions SECC
Portada del llibre 'Bestiari', d'Edicions SECC.
Aquesta setmana ha sortit a la venda Bestiari, un recull de dotze relats publicat per Edicions SECC. És el segon número de la col·lecció Minairó, una aposta clara de l'editorial per la fanatasia en català. El podeu trobar on line a la seva botiga, encara que en els propers dies estarà disponible a diversos punts de venda físics. 


En aquesta aventura acompanyaran el lector dotze bèsties sorgides de la imaginació de Bernat Gómez i Txell Ozcáriz  i de la ploma de dotze "monstres" de l'escriptura: Mercè Bagaria, Ignacio J, Borraz, Toni Mora, Ferran Armengol, Hugo Camacho, Sergi Álvarez, Ramona Soler, Alícia Gili, Sergi G. Oset, Sílvia Romero, Edgar Cotes i Sònia Boj. Les il·lustracions han anat a càrrec de Txell Ozcáriz i Bernat Gómez i el pròleg, de Jordi de Manuel. 
 
Aquest Bestiari ens parla de dotze bèsties, canviaformes, espantacriatures, gegants i monstres de la mitologia catalana. Però també ens parla de fets màgics i quotidians, del meravellós i del fastigós de la raó i de l'absurd, del monstre i de l'home, binomis que quan els mirem per un espiell, com deia Guy de Maupassant, sovint és difícil de veure qui està dins i qui està fora.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat