Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Postius assegura que no s'ha fet el parc dels Barrufets perquè l'Ajuntament de Lleida no ha trobat inversors

'7accents' avançava aquest dilluns que els personatges de Pierre Culliford s'instal·laran a Dream Island, a Moscou

Barrufets, Basses, Àngel Ros, Véronique Culliford
Verónique Culliford, la filla del dibuixant belga dels Barrufets, ha canviat Ros per Putin. (Foto: Arxiu)
Després que 7accents avancés aquest dilluns que el projecte del parc dels Barrufets s'ha traslladat a Moscou davant de la inacció de la Paeria, el president del grup municipal del PDECat i Unió, Toni Postius, s'ha afanyat a recordar que “la responsabilitat de trobar un inversor per fer possible el projecte del parc temàtic dels Barrufets a les Basses era de l’equip de govern”. D'aquesta manera, rebutja l’acusació del paer en cap, Àngel Ros, que li atribueix la responsabilitat del fracàs del projecte.

De fet, els grups del PSC i CiU van arribar a un acord el 23 d’octubre de 2015 per desbloquejar la remodelació de les Basses, gairebé un any després de la presentació de la idea inicial i davant de la falta d’inversors per impulsar-la. Aleshores es va establir una fragmentació de les obres en tres fases, aparcant la part referida al parc temàtic a l’espera d’un inversor que aportés els 30 milions d’euros necessaris.

Salvem les Basses

7accents també informava de la posada en marxa una campanya de recollida de signatures a través del web www.salvemlesbasses.org a favor de desencallar la recuperació d'un parc que porta més de vint anys degradant-se.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat