Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L'agonia de les Basses

Un grup de lleidatans posa en marxa una campanya de recollida de signatures amb l'objectiu de recuperar aquest espai històric

Les Basses d'Alpicat
Les Basses es derrumben. (Foto: Salvem les Basses)
Aquesta setmana un grup de ciutadans de Lleida ha posat en marxa una campanya de recollida de signatures a favor de recuperar les Basses d'Alpicat a través del web www.salvemlesbasses.org. Els seus promotors asseguren que de moment serà una campanya on line, encara que no descarten recollir signatures a peu de carrer més endavant.

Salvem les Basses és una iniciativa d’un grup de lleidatans cansats de veure com aquest parc municipal i el seu entorn es deteriora sense que la Paeria prengui mesures ni aporti solucions reals al respecte d'això. Una de les últimes ventades, per exemple, ha fet caure un arbre que ha trencat una coberta de l'aparcament. Per això, els membres de Salvem les Basses reclamen una major seguretat en els accessos al parc, una major sensibilitat per part de l’Ajuntament de Lleida a l'hora de recuperar aquest pulmó de la capital del Segrià i un seguit de mesures per acostar aquest espai històric a tots els lleidatans.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat