Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L’Auditori Municipal Enric Granados convida a celebrar el Nadal amb música

Rock’nCor. Nadales 2.0, el concert Música i dansa i el Festival de valsos i danses són algunes de les propostes

Banda Municipal de Lleida
La Banda Municipal de Lleida i la companyia de dansa Montse Miret oferiran el Concert de Nadal. (Foto: BML)
L’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida convida a celebrar el Nadal amb música. Durant les festes nadalenques ha programat diversos concerts dirigits a diferents públics per celebrar aquests dies amb música i en família.


La primera proposta és Rock’nCor. Nadales 2.0, que es podrà gaudir el dissabte 20 de desembre a les 20 h. El Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados i el grup Pastorets Rock s’uneixen per oferir un repertori de Nadal tradicional i, a la vegada, innovador. Per a aquesta actuació, dirigida per Xavier Puig, han encarregat a dos compositors catalans, el lleidatà David Esterri –El Pardal Rocker– i l’Arnau Tordera –líder del grup Obeses– la versió de nadales conegudes, com "El dimoni escuat", "Fum, fum, fum", "La mare de Déu", "El desembre congelat" o "El cant dels ocells", amb la intenció de donar-los via lliure per per fer versions de les melodies amb creativitat i inventiva. El programa el completaran un conjunt de nadales dels Pastorets Rock i altres en versió tradicional a càrrec del Cor de Cambra de l’Auditori de Lleida.
 
Es traca d’un concert per a tots els públics, perquè el gaudeixin petits i grans. Amb aquest projecte, dos grups d’estètica ben diferent s’uneixen per compartir l’interès per la cançó tradicional i la innovació del repertori popular. El preu de les entrades és de 15 €, i la reduïda, 10 €. Aquest concert es farà prèviament a diversos pobles de Lleida: el dia 8 de desembre, a Alcarràs, a les 20 h; el 12 de desembre, a Aitona, a les 21 h; el 19 de desembre, a les 21 h, a Alcoletge, i el 20 de desembre, a les 20 h, a la Sala 1 de l’Auditori Enric Granados de Lleida.
 
L’endemà diumenge, dia 21 de desembre a les 19 h, la Banda Municipal de Lleida i la companyia de dansa Montse Miret oferiran el Concert de Nadal. Música i dansa, combinant les dues arts. La formació orquestral i la companyia de dansa presentaran un programa de cançons on es combinaran el clàssics i les cançons típiques de Nadal. S’ha de recordar que la Banda està de celebració, ja que commemora el seu centenari. El cicle de la Banda acaba el 15 de febrer amb el grup Folls i Nocturns. Els concerts de la formació compten amb el patrocini d’Ibercaja. El preu de les entrades és de 10 €, i la reduïda, 6 €.
 
Encara aquest mes de desembre, l’Auditori acollirà el tradicional Festival de valsos i danses, a càrrec de l’Orquestra Simfònica del Vallès, sota la direcció de Rubén Gimeno. Serà el dissabte dia 27 a les 21 h. El festival vol ser un homenatge a l’enginy i al bon humor que pretén sorprendre i fer somriure els assistents. El preu de les entrades és de 30 €, i la reduïda, 25 €.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fem escola

Se7opinions

Publicitat
Publicitat