Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Paeria comunica per carta als propietaris d'edificis amb plaques franquistes que es retiraran pròximament

L'Ajuntament de Lleida ha utilitzat com a base el cens del Memorial Democràtic i pregunta als veïns si tenen algun inconvenient amb la retirada

Àngel Ros, carta, edificis, plaques franquistes
Carta que ha enviat l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, als veïns que viuen en habitatges on hi ha plaques franquistes.
D'acord amb el que va anunciar aquest dilluns, la Paeria ha tramès una carta als propietaris d'edificis on consta que existeixen antigues plaques franquistes del Ministerio de la Vivienda per comunicar-los que aquestes es retiraran pròximament. La Paeria ha utilitzat la base del cens del Memorial Democràtic que assenyala a quins edificis de la ciutat perviu encara l'antic anagrama amb les llances i el jou de la Falange.

En la comunicació enviada als veïns, la Paeria assenyala que ''vol emprendre la retirada de les antigues plaques dels habitatges de protecció oficial situades en edificis privats de la ciutat i fer-ho de manera ordenada evitant qualsevol situació de conflicte''.

D'aquesta manera, el govern municipal ha fet un gir en el seu posicionament sobre aquesta qüestió després de la polèmica de la setmana passada, quan l'alcalde Àngel Ros va instar als qui feien nosa les plaques a agafar escala i tornavís per treure-les ells mateixos.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat