Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Parc Científic de Lleida i l'aeroport d'Alguaire acolliran un curs de pilot de drons

L'impartirà HEMAV, està homologat per l'Agència Estatal de Seguretat Aèria i el títol serà vàlid per a tot el territori estatal

Àngel Ros, Laura Samso, Albert Sorribas, Andreu Ibáñez, Josep Clotet, drons
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, amb la representant d'HEMAV, Laura Samso; el vicerector de la UdL Albert Sorribas; el president de Lleida Drone, Andreu Ibáñez, i el gerent del PCiTAL, Josep Clotet. (Foto: Ajuntament de Lleida)
El Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida (PCiTAL) i l'aeroport de Lleida-Alguaire acolliran entre el 27 de març i el 8 d'abril un curs oficial de pilot de dron de pes inferior a 25 quilos que serà impartit per HEMAV, la major operadora de drons de l'Estat espanyol, especialitzada en aplicacions per al sector agrícola. El curs, que consta de 64 hores lectives i es podrà seguir en la modalitat assistencial, presencial, intensiva o parcial, està homologat per l'Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) i el títol serà vàlid per tot el territori estatal. A més dels dos certificats que s'emetran als pilots que superin aquest curs, també podran formar part d'una borsa de pilots de drons que els ajudarà a cercar treball d'una manera més efectiva.


Durant la presentació, l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha destacat que el PCiTAL "és un dels centres que lidera la tecnologia dron i, en especial, la seva aplicació en el món agroalimentari, que és un dels àmbits on té una major aplicació aquesta tècnica de vols i tot el que se'n deriva".

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat